Prémiový obsah
★★★
97.5K čtenářů
15 m
Redakce Recepty.eu
Pokud připravujeme větší množství chlebíčků, ať už den dopředu na oslavu, případně nám po nějaké takové chlebíčky zůstanou, uchovejme je v lednici přikryté mírně navlhčenou utěrkou (důkladně vyždímanou).
Chlebíčky tak neokorají a budou téměř jako čerstvé.
Každý hermelín rozkrojíme, obě řezné strany potřeme hermelíny neležely na sobě.
Nachystáme si sklenice, cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté do sklenic skládáme střídavě všechny
Hermelíny podélně rozkrojte na dvě části. V chladu a ideálně ve tmě nechte hermelíny uležet (
Podáváme s nakládaným nebo grilovaným hermelínem a
Ahoj, dělal jste někdo tento recept? Dejte prosím vědět jak chutná. Mě moc chutná podle receptu na http://www.vsechnomozne.info/?q=nakladany-hermelin-s-jalovcem Pavla
Tento recept je velice výtečný.Tak do toho klidně běžte a nechte si chutnat.