Rychlovarnou konvici vyčistíme velmi jednoduše.
Stačí do ní nalít ocet a nechat ho několik minut (cca 10 - 20) působit.
Spirála by měla být celá ponořená.
Pak stačí konvici důkladně opláchnout horkou vodou a jednou v ní převařit čistou vodu.
pánvi si rozpálíme olej, osmahneme cibulku, přidáme mleté maso a orestujeme.
Na to přidáme půlku směsi z mletého masa a zase těstoviny a pak zbytek mletého masa.
Na oleji si orestujeme cibuli, přidáme maso, nasekaný Těstoviny uvaříme dle návodu, slijeme a dáme na talíře
Na pánvi osmahneme mleté maso, přidáme rajský protlak Směs z mletého masa přidáme do zapékací mísy na nastrouhanou
Mleté maso rozmícháme v míse se solí, a když se začne lepit, postupně vmícháme do masa namočenou veku s
Poté přidáme mleté maso, zelí a zaprášíme mletou paprikou Na brambory potom dáme vrstvu mletého masa se zelím
Na ně poté navrstvíme maso a zalijeme vývarem. Vejce vyšleháme a zalijeme maso.
Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na oleji, přidáme maso zapékání si vymažeme máslem, do středu dáme část masa
Těstoviny uvaříme v osolené vodě „na skus“, scedíme Tuto směs promícháme s uvařenými těstovinami a nasekanou