Prémiový obsah
★★★
35.8K čtenářů
1 h
Redakce Recepty.eu
Tvrdou hořčici zakápneme šťávou z citrónu nebo pomeranče, trochou oleje a rozmícháme.
Získáme opět správnou konzistenci a navíc zajímavou chuť.
Maso nakrájíme na kostky a dáme do pekáčku. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k
Bifteky jemně naklepeme klouby prstů, potřeme sardelovou pastou a opepříme. Čtyři cibule nakrájíme na
Plněné řízky pozvolna smažíme na sádle po obou stranách Brněnské řízky podáváme s opékanými brambory a zeleninovým
Kotlety z obou stran osolíme, opepříme a nařízneme do nich kapsy. Sterilované zelí necháme okapat, vmícháme
Maso nakrájíme tak, abychom mohli do každé porce udělat kapsu. Tu naplníme plátkem slaniny, plátkem jablka
Vepřové řízky rozklepeme hodně do šířky, osolíme, potřeme Řízky obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem
Cibuli a česnek oloupeme. Cibule spaříme vařící vodou a necháme je v ní 5 minut. Potom je opláchneme
Na rozpáleném sádle zpěníme cibulku, přidáme mletou papriku, houby nakrájené na plátky a dochutíme solí