Prémiový obsah
★★★★
60.7K čtenářů
40 m
Kuchař Berda
Jestliže chutná chřest nahořkle, pomůže kousek bílého chleba nebo malý hlávkový salát, který vložíme do vody, v níž budeme chřest vařit.
Na pánev vlijeme olej, kde jej rozehřejeme, aby se placičky Naběračkou rozmístíme na pánev směs a vytvarujeme malé placičky
tuhé těsto, ze kterého tvoříme namočenýma rukama placičky Květákové placičky smažíme po obou stranách dozlatova
Květák rozebereme na růžice, propláchneme a povaříme cca 6 minut v osolené vodě. Poté ho propláchneme
Květákové růžičky povaříme v osolené vodě asi na 15 Ze směsi tvarujeme placičky, které přendáme na plech
Vařený květák rozmačkáme, přidáme polohrubou mouku, mléko, sůl, pepř, muškátový květ, vše promícháme